Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της γενιάς του με τις αξεπέραστες επιτυχίες και η Ρούλα Κορομηλά, η πιο σημαντική παρουσιάστρια όλων της εποχών της ιδιωτικής τηλεόρασης ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία … MEGA Πρωτοχρονιά.

Η καλύτερη παρέα για να αποχαιρετήσουμε το 2020 και να υποδεχτούμε το 2021 σε μια βραδιά που γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς γεμίζει με μουσική, ελπίδα, αισιοδοξία και μεγάλες εκπλήξεις.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής σε μοναδικές και ανατρεπτικές συναντήσεις με αγαπημένους φίλους χαρίζουν σημαντικές στιγμές και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής γεμάτη από αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια σε ένα τρίωρο show ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA!

Δίνουμε ραντεβού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA και μπαίνουμε στο 2021 με πολλή μουσική, τραγούδι, κέφι και ευχές για μία διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα χρονιά.