Η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Ιδρύτρια του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού LifelineHellas, όπως κάθε χρόνο, στήριξε τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας». Λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσε να είναι μαζί τους τα Χριστούγεννα όπως ήταν πάντα, μίλησε όμως μαζί τους μέσω skype και έστειλε τις ευχές της και τα δώρα της.

Με βασικούς άξονες τη διανομή χιλιάδων μερίδων ποιοτικού φαγητού σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σωματεία και φορείς, και τη νεανική ορμή της 2ης γενιάς των ιδρυτών του το Δειπνοσοφιστήριον Catering επισκέφθηκε τη Στέγη Ανηλίκων  «Καλός Ποιμένας» στον Πειραιά και προσέφερε παιδικά lunchbox με εδέσματα για την χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών.

Το πρόγραμμα ΕΚΕ του Δειπνοσοφιστήριον Catering
“Περίσσευμα Καρδιάς”, προσφέρει πολλά περισσότερα από ό,τι εκλεκτό περισσεύει καθημερινά από την κουζίνα του. Η Μαριαλένα Χριστοφιλέα, Υπεύθυνη Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ο Χρήστος Καψάλης- Μέλος του προγράμματος, με μεγάλη χαρά και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις -λόγω covid-19-παρακολούθησαν την παιδική γιορτή του ιδρύματος.

 

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στο μήνυμα της ευχαρίστησε το «Δειπνοσοφιστήριο» που έδωσε χαρά στα παιδιά με την προσφορά του και ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, αγάπη και ευημερία. Επίσης, υποσχέθηκε στα παιδιά ότι θα τους στείλει πολλά ακόμη δώρα και ότι εύχεται τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι μαζί. Ευχαρίστησε την Διευθύντρια της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας»  κυρία Αγγελική Κουζούμη και τον Πρόεδρο του «Καλού Ποιμένα» κύριο Νίκο Ποιμενίδη για την αγάπη τους και την φροντίδα τους στα παιδιά.
 

Τέλος, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχήθηκετην νέα χρονιά να τελειώσει η πανδημία που έπληξε τόσο πολύ τον κόσμο και να μπορούν να είναιξανά όλοι μαζί.