Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, παρευρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, για τον εορτασμό της 46ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας.


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου.

Στη δεξίωση προσκλήθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί, 22 υπουργοί, 60 βουλευτές, 90 αντιστασιακοί, 70 εκπρόσωποι των Γραμμάτων και του Πολιτισμού. Στη δεξίωση έδωσαν επίσης το παρών, 40 εργαζόμενοι από τον χώρο της υγείας αλλά και της παροχής υπηρεσιών, οι οποίοι με τη δουλειά τους έδωσαν μάχη κατά του κορωνοϊού, στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία την περίοδο του lockdown.

Κωνσταντίνος Φλώρος, Αρχ. ΓΕΕΘΑ, Γιάννα Αγγελοπούλου, Θεόδωρος Κλιάρης, Αρχ. του Λιμ. Σώματος, Στυλιανός Πετράκης, Αρχ. ΓΕΝ.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρυτάνεις των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, ανώτατοι δικαστικοί, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων, επαγγελματικών οργανώσεων και επιμελητηρίων, εκπρόσωποι των μεγάλων ιδρυμάτων της χώρας και μέλη Ανεξάρτητων Αρχών.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο για τον εορτασμό της 46ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννα Αγγελοπούλου, Κώστας Τσιάρας, Υπουργός Δικαιοσύνης.

Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Κουτσούμπας, Φώφη Γεννηματά, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ανάμεσα σε βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Μανώλης Κοττάκης, Γιάννα Αγγελοπούλου.