Το δείπνο αποτελεί μια γαστριμαργική εμπειρία!
Μια ξεχωριστή και prestigious επιλογή για εταιρικά δείπνα αποτελεί το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης, το οποίο βρίσκεται στο rooftop του, με θέα στον ιστορικό βράχο της Ακροπόλης.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΓΝΗ ΜΠΑΛΤΣΑ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Η κυρία Ελένη Αντωνιάδου, γενική διευθύντρια της brainstorm, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του PR management, με αφορμή το re-opening του Εστιατορίου στο Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και κατα την διάρκεια του Ιουλίου υποδέχθηκε γνωστά ονόματα του επιχειρείν , των ΜΜΕ και της ελληνικής showbiz, σε ξεχωριστές βραδιές για δείπνο υψηλών προδιαγραφών.


ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας και προφύλαξης από τον Covid- 19, η γνωστή manager υποδέχθηκε  αρχικά σε 3 βραδιές 6 καλεσμένους κάθε βραδιά ανά 3 τραπέζια, αλλά και κατά τη διάρκεια του Ιουλίου έκανε 6 καλέσματα των δέκα ατόμων, με ελληνικό μενού από το σεφ του εστιατορίου του Μουσείου και art de la table που η ίδια που επιμελήθηκε σε συνεργασία με το ανθοπωλείο Les Fleuristes.

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Οι καλεσμένοι γεύτηκαν τις μοναδικές ελληνικές γεύσεις του φημισμένου Εστιατορίου και απόλαυσαν μια εξαιρετική εμπειρία υψηλών γεύσεων και σχέσεων κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Στην πιο όμορφη βεράντα της Αθήνας, σε ένα χώρο που τιμά την κουζίνα και την φιλοξενία του τόπου μας με τον καλύτερο τρόπο και δίνει βάση στην γαστριμαργική μας παράδοση και την απέριττη εικόνα, ο επισκέπτης βιώνει την εμπειρία στο σύνολο της . 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ

Η μαγεία του ιερού βράχου της Ακρόπολης και οι υπέροχες μελωδίες στο πιάνο οξύνουν τις αισθήσεις που ταξιδεύουν κάθε επιθυμία και κάθε ουρανίσκο. Καθώς η ελληνική κουζίνα φημίζεται για την παράδοση και την ουσία της και τιμάται απανταχού της γης, οι προσκεκλημένοι της κυρίας Αντωνιάδου, γεύτηκαν σαν ορεκτικά το χταπόδι Αιγαίου καρπάτσιο ή την Αθηναϊκή σαλάτα λαυράκι, αλλά και τις νέες προτάσεις στα κυρίως πιάτα όπως Πεσκανδρίτσα αυγολέμονο και αρνί γάλακτος με κρασί vinsando που κέρδισαν τις εντυπώσεις τους! Τα δείπνα συνοδεύονταν με λευκό κρασί Πρόποδες Chardonay και Λημνιώνα Ροζέ 2019 του Κτήματος Ζαφειράκη. Ενώ το εξαιρετικό επιδόρπιο, ένα παραδοσιακό αρμενοβίλ Θεσσαλονίκης με χαλβά σιμιγδαλένιο αποτελούσε το τέλειο γευστικό “φινάλε”.

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΓΚΟΣ, ΡΛΕΝΑ ΤΟΓΚΟΥ

Η ειδυλλιακή ώρα του ηλιοβασιλέματος στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης αποτελεί μια υπέροχη εμπειρία στο κέντρο της πόλης και γίνεται πραγματικότητα με ελληνικό χρώμα, απίστευτη μαγεία και δέος κάτω από τον πιο διάσημο αρχαίο ναό, ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά αξιοθέατα του κόσμου.

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Και καθώς κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, το Εστιατόριο στο Μουσείο της Ακρόπολης θα παραμένει ανοικτό τις Παρασκευές και τα Σάββατα, εως τις 12 το βράδυ, η γαστριμαργική εμπειρία στο Εστιατόριο του Μουσείου είναι η ιδανική επιλογή για ένα επαγγελματικό δείπνο υψηλών προδιαγραφών ή για ένα ιδιωτικό κάλεσμα που θα μείνει αξέχαστο!

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΗ

Οι επιτυχημένες βραδιές άφησαν σε όλους τις καλύτερες των εντυπώσεων για το εκλεπτυσμένο μενού, την υπέροχη ατμόσφαιρα, τις μουσικές από την εξαιρετική πιανίστα του Μουσείου, αλλά και το σοφιστικέ περιβάλλον που αναδεικνύει την επαγγελματική εκδήλωση σε ένα κάλεσμα υψηλών προδιαγραφών, με μοναδικό ελληνικό χαρακτήρα!

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΒΙΚΥ ΜΠΟΥΖΟΥΝΗ

Και όλοι φυσικά ανανέωσαν το ραντεβού τους από Σεπτέμβριο, στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΛΕΜΟΝΙΑΣ ΝΑΝΑ ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ, ΠΑΡΗΣ ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ, ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ

ΒΛΑΣΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ


ΖΕΤΑ ΚΑΤΟΠΩΔΗ ΠΑΡΙΣ ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΣΙΤΣΩΝΗ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ ΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΒΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ ΤΖΟΝ ΕΛΕΓΚΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ 

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΜΕΜΑ ΣΙΜΩΝΕΤΑΤΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΗ

ΜΑΣΑ ΦΑΣΟΥΛΑ, ΛΙΑΝΑ ΚΑΜΠΑ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

ΠΑΡΙΣ ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ ΡΑΜΙΡΟ ΡΟΜΕΡΟ

ΜΥΡΣΙΝΗ ΒΑΡΣΑΜΟΥ ΦΑΙΔΡΑ ΠΕΡΓΑΛΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

ΤΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΓΑΡΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Πηγή: papadakis press