Η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στην Κρήτη, εκφράζοντας τις άριστες εντυπώσεις που αποκόμισε.

Ενετικό λιμάνι / Χανιά: Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη (αριστερά) και τον Νίκο Κανελλόπουλο (μέλος ολομέλειας 2021, στα δεξιά).


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, η κα Γιάννα Αγγελοπούλου επισκέφθηκε το φρούριο Φιρκά, την οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Χαλέπα, η οποία ως γνωστόν έχει μετατραπεί σε μουσείο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Βενιζέλος, ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του μουσείου και στην συνέχεια μετέβη στους Τάφους των Βενιζέλων.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) κατά την επίσκεψή της στη Βικελαία Βιβλιοθήκη στο Ηράκλειο.

Επίσης, επισκέφθηκε μαζί με τον Δήμαρχο Χανίων, κο Παναγιώτη Σημανδηράκη, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, το Ενετικό λιμάνι στα Χανιά, το Ναυτικό Μουσείο Κρήτης και την Ι.Μ. Αρκαδίου στο Ρέθυμνο.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) κατά την επίσκεψή της στην Ι.Μ. Αρκαδίου στο Ρέθυμνο.

Ναυτικό Μουσείο Κρήτης / Χανιά: Εμμανουήλ Πετράκης (Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης), Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021), Παναγιώτης Σημανδηράκης (Δήμαρχος Χανίων).

Η κα Γιάννα Αγγελοπούλου εξέφρασε τις άριστες εντυπώσεις που αποκόμισε κατά την επίσκεψη και τις συναντήσεις που είχε στην Κρήτη.
Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στα Χανιά: Παναγιώτης Σημανδηράκης (Δήμαρχος Χανίων), Νίκος Κανελλόπουλος (μέλος ολομέλειας 2021), Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021), Δέσποινα Μουζάκη (μέλος ολομέλειας 2021), Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας καί ποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) με μέλη της ολομέλειας 2021 στο Φρούριο Φιρκά στα Χανιά της Κρήτης.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) κατά την επίσκεψή στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) ανάμεσα σε μέλη και παιδιά από τον Όμιλο κλασσικού αθλητισμού “Ο.Κ.Α. Πρέβελη”.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου (Πρόεδρος της Επιτροπής 2021) στη Μαρίνα Ρεθύμνου συνάντησε τα παιδιά από τον Όμιλο κλασσικού αθλητισμού “Ο.Κ.Α. Πρέβελη”.