Εφοπλιστές και επιχειρηματίες ξεδίπλωσαν πρόσφατα το πλούσιο υποκριτικό τους ταλέντο στο σανίδι του θεάτρου του Κολλεγίου Αθηνών για φιλανθρωπικό σκοπό!

Η Μαρία Χαραλαμποπούλου, η ταλαντούχα «ηθοποιός»-εφοπλίστρια Νινέττα Βαφειά και η Φένυ Χατζηαθανασιάδου

Ράνα Ζέην, Άννα Βίσση, Σοφία Τσουβελεκάκη-Βαχάρη

Η Σίσσυ Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά και εφοπλιστής Γιώργος Αλεξανδράτος, η Μαρία Χαραλαμποπούλου, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παπάς και η Φένυ Χατζηαθανασιάδου

Η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η  Έφη Τζαρτζάνου, η Φένυ Χατζηαθανασιάδου και ο εφοπλιστής Νίκος Φραγκίστας

 

Μιά από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου του Αλέκου Σακελλάριου, με τίτλο «Μια Κυρία Ατυχήσασα», -η αγαπημένη παλιότερα  στον κινηματογράφο με τίτλο «Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Μάρω Κοντού-, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 2 μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, από την θεατρική ομάδα ARTE!

Αλέκος και Αλίκη Χατζοπούλου

Χάρης Ρώμας

Η ARTE είναι μια ομάδα ερασιτεχνών ηθοποιών που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με διάφορες επωνυμίες  στον θεατρικό χώρο, έχοντας πάντα φιλανθρωπικό σκοπό!

Στέλιος Πέτσας

Με την Αλίκη Χατζοπούλου

Έλενα Κουλαουζίδου

Φέτος τα έσοδα της παράστασης(το εισιτήριο είχε μόνο 25 Ευρώ), καθώς και της λαχειοφόρου αγοράς θα στηρίξουν την HOPEgenesis, η οποία καταπολεμά την υπογεννητικότητα,  στηρίζοντας υλικά και ηθικά γυναίκες κυρίως  στα ακριτικά νησιά και στα απομακρυσμένα χωριά, καθώς και την «Γαλιλαία», μια πρότυπη μονάδα, η μοναδική που υπάρχει στη χώρα μας,  που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα, παρέχοντας δωρεάν  και  μέσω εξειδικευμένης διεπιστημονικής προσέγγισης υπηρεσίες, σε ασθενείς με καρκίνο και  με τη νόσο του κινητικού νευρώνα.

Φένυ Χατζηαθανασιάδου, Νίκος Φραγκίστας

Η Σίσσυ Παπαγεωργίου, η Μαρία Χαραλαμποπούλου, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Παπάς και η Φένυ Χατζηαθανασιάδου

Με την Κλειώ Μπαχαριά

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Φένυ Χατζηαθανασιάδου, Μαρία Χαραλαμποπούλου

Φέτος μάλιστα συμμετείχαν στην παράσταση, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο θεατρικό σανίδι και διαδεχόμενοι την μητέρα τους που είχε παίξει πέρυσι ως ηθοποιός στην ίδια θεατρική ομάδα, οι 22χρονοι Αλέξανδρος και Αλίκη Καραμανλή, τα δίδυμα παιδιά του πρώην Πρωθυπουργού  Κωνσταντίνου Καραμανλή και της Νατάσσας Παζαίτη, οι οποίοι παρακολούθησαν τα παιδιά τους στην παράσταση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συγκίνηση!

Με την Αλίκη Καραμανλή και την Φένυ Χατζηαθανασιάδου

Αλέξανδρος Καραμανλής, Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, Αλίκη Καραμανλή

Ο 22χρονος Αλέξανδρος υποδύθηκε ως ηθοποιός  με επιτυχία  τον μικρό γιό του Λεωνίδα Πετρόχειλου, ενώ η αδελφή του ήταν ανάμεσα στις χορεύτριες.

Ντόρα Βυζοβίτου, Αλέξανδρος Καραμανλής, Αλεξάνδρα Πάλλη

High light μιας από τις βραδιές των παραστάσεων, ήταν ο εορτασμός των γενεθλίων της «ηθοποιού» Σοφίας Τσουβελεκάκη-Βαχάρη, διακεκριμένης επιχειρηματία και δυναμικής περσόνας στην ελληνική κοινότητα  του Μονακό, η οποία έσβησε τα 60 της κεράκια, παρουσία του θιάσου, πολλών γνωστών και φίλων της αθηναικής αφρόκρεμας( όπως της Άννας Βίσση, του Βασίλη Αποστολόπουλου, της Ράνας Ζέην, της Αλεξάνδρας Πάλλη, της Ρούλας Λυνάτσα, της Φανής Σαραντοπούλου,  του Αλέξανδρου Σπύρου, της Χρυσούλας Κέρος κ.α) και φυσικά παρουσία του συζύγου της Κωνσταντίνου Τσουβελεκάκη, φορώντας μια κάπα με την ένδειξη Queen Sofia και τα χρόνια της ηλικίας της.


Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη

Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, Αλεξάνδρα Πάλλη, Φανή Σαραντοπούλου, Βασίλης Αποστολόπουλος

Αλεξάνδρα Πάλλη, Χρυσούλα Κέρος, Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, Γιώργος Αλεξανδράτος

Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, Ρούλα Λυνάτσα

Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη, Αλέξανδρος Σούτος

Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρος με τρεις γιους, πασχίζει να βάλει ένα τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του. Η ζωή του αδέκαστου «στρίγκλου» θα αλλάξει ριζικά με την είσοδο του γυναικείου στοιχείου. Ένα κουβάρι από μυστικά και ψέματα, αγωνίες, αγάπες, τραγούδια και χορούς.

Τι θα γίνει, όμως, όταν το κουβάρι αρχίσει να ξετυλίγεται;

Γιάννης Παπάς, Γιώργος Αλεξανδράτος

Μαρία Χαραλαμποπούλου, Γιάννης Παπάς, Φένυ Χατζηαθανασιάδου, Γιώργος Αλεξανδράτος

Συντελεστές παράστασης

Σκηνοθεσία: Δ. Δερμιτζάκη

Ελεύθερη Διασκευή: Ν. Κασκαρέλη

Επιμέλεια Κίνησης και Χορογραφίες: Ρ. Κούβαρη

Ενορχήστρωση: Γ. Κυφωνίδης,

Φωτισμοί: Μ. Λασιθιωτάκη

Κοστούμια: Η. Σπαγαδώρου

Διεύθυνση Σκηνής: Β. Βουλγαράκη

Βοηθός σκηνοθέτη: Θ. Στύλλου

Communications: Κ. Μυριάνθης,

Επιμέλεια Ήχου: Χ. Μπίρης

Παραγωγή: ΑRTE α.μ.κ.ε.

Έπαιξαν και τραγούδησαν οι:

Φραγκίστας Νίκος, Βαφειά Νινέττα, Κασκαρέλη Νινέτα, Τζάννες Τίμος, Αργυρόπουλος Χριστόδουλος, Παναγάκου  Νένα, Αλεξανδράτος  Γιώργος, Κυπαρισσόπουλος Σίμος, Μπιλίρης Νίκος, Τσουβελεκάκη Σοφία, Καραμανλής Αλέξανδρος, Κουβελης Παντελής, Μυριάνθης Κων/νος, Τζελέπης Στέργιος, Αγγελάκης Γιάννης, Μανιατόπουλος Γιάννης,Μπέογλου Χρήστος, Παναγόπουλος Τάσσος, Θεοδωρόπουλος Σέργιος, Κασκαρέλη Μαρία, Καραμανλή Αλίκη, Μιγιώνη Εστερ, Τριανταφύλλου Στεφανία, Μπαλτζόγλου Έλενα, Αρβανιτάκη Νανά, Κουβέλη Ιόλη, Χωματά Λουβένια, Μαρούβα Χριστίνα, Κεφαλωνίτη  Μαριάννα, Δούκας Απόστολος.