Οι εταιρείες νυφικών FEDRA και ΒRIDALLOFT στηρίζουν και φέτος το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και με την βοήθεια τεσσάρων επώνυμων γυναικών ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Πιστεύοντας πως κάθε ημέρα είναι μια ημέρα πρόληψης και όχι μόνο η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού της 25ης Οκτωβρίου, πρέπει να υπενθυμίζουμε σε όλες τις γυναίκες -με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο- να φροντίζουν περισσότερο τον εαυτό τους, να ψηλαφίζουν συχνά το στήθος τους και να κάνουν συχνά ιατρικές εξετάσεις μαστογραφίας. Πρέπει να υπενθυμίζουμε καθημερινά στις γυναίκες να μην φοβούνται και να αντικαθιστούν το φόβο με την πρόληψη.

Έτσι και φέτος οι εταιρείες νυφικών FEDRA και ΒRIDALLOFT δημιούργησαν φορέματα και νυφικά σε pink αποχρώσεις, που φορέθηκαν από επώνυμες Ελληνίδες με σκοπό να μεταδώσουν πιο δυνατά την ελπίδα, την πίστη και τα όνειρα σε όλες τις γυναίκες που νόσησαν ή νοσούν και έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού. Στόχος είναι η αφύπνιση όλων, ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Ως επίσημοι υποστηρικτές στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ οι προαναφερθείσες εταιρείες θα διαθέσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις των δημιουργιών αυτών καθώς και των ειδικά για αυτόν τον σκοπό σχεδιασμένων αξεσουάρ, κοσμημάτων, ημερολογίων στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Οι  φετινές πρέσβειρες των εταιρειών νυφικών FEDRA και ΒRIDALLOFT που πήραν μέρος στην εκστρατεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, είναι οι Κατερίνα Παπουτσάκη, Ευγενία Σαμαρά, Κρυσταλλία Ρήγα και Δήμητρα Κατσαφάδου, οι οποίες φωτογραφήθηκαν από την καταξιωμένη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη

 

Τα φορέματα σε pink αποχρώσεις όπως και τα νυφικά μας θα τα βρείτε στα ατελιέ μας BRIDALLOFT ATHENS (Mητροπόλεως 62 Σύνταγμα) και FEDRA (Παύλου Φύσσα 26 Κερατσίνι) καθώς και στα site μας www.bridalloft.gr και www.fedra.gr

Όραμα μας είναι ένας κόσμος χωρίς καρκίνο του μαστού, αλλά ζωή με υγεία και ποιότητα