Η εταιρεία ZARTAUX, της οποίας αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα  είναι η εταιρεία  DDSA , βραβεύτηκε από τις ομόλογες εταιρείες που έχουν αναλάβει την διανομή για τη Μέση Ανατολή.

Στην εταιρεία ZARTAUX απονεμήθηκε το βραβείο EXCELLENCE MANAGEMENT AWARD, για την πλήρη ενσωμάτωσή της στις διεθνείς πρακτικές ποιότητας και επιχειρηματικής αριστείας σε όλα τα στάδια της λειτουργίας της.

Η πρέσβειρα της ZARTAUX Σάντυ Ζαρταλούδη την ώρα που παραλαμβάνει το βραβείο από τον Deputy του Sheikh Al Sabah του Kuwait

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Kuwait υπό την αιγίδα του αναπληρωτή του Σεΐχη Άχμαντ Αλ-Σαμπάχ κυρίου Αμπντουλαχίμ Μπακαρά, του COO κ. Αμπντουλμπασετ Σανιγιούρα ,του Beauty & Aesthetics Dept. Manager κ. Μάζντι Ανλάρ και της Beauty & Aesthetics Sales Supervisor κ. Μόνα Τζαμάλ.

Η πρέσβειρα της ZARTAUX Σάντυ Ζαρταλούδη παραλαμβάνει το βραβείο από τον Deputy του Sheikh Al Sabah του Kuwait

Η εταιρεία ZARTAUX έχαιρε επίσης της τιμής να βραβευτεί με το 10 YEARS OF SUCCESS AWARD ως η εταιρεία με τη μεγαλύτερη πρόοδο.

Η δυναμική και συνεχόμενη αναπτυξιακή πορεία της, αλλά και η διαρκής ενίσχυση της παρουσίας της στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται, της χάρισαν το τιμητικό αυτό βραβείο.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Qatar υπό την αιγίδα του Σεΐχη Σαουντ Αμπντουλάχ Αλ Τάνι και του Beauty & Aesthetics Dept. Manager κ. Σέριφ Μπάσα

Τέλος η εταιρεία ZARTAUX βραβεύτηκε στην Αίγυπτο από τον καθηγητή Ασεμ Φαραγκ του τμήματος Δερματολογίας του πανεπιστημίου  της Αιγύπτου Benha κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνέδριου Sharm Derma, όπου η εταιρεία συμμετείχε σαν χρυσός χορηγός.




Βράβευση καινοτομίας στην Sharm Derma από τον Πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής. 

Στην συνέχεια, δόθηκε σχετική συνέντευξη τύπου.

 

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν διεθνή αναγνώριση και καταξίωση για την εταιρεία DDSA ως έναν από τους αποκλειστικούς αντιπροσώπους της εταιρείας ZARTAUX ανά τον κόσμο.