Η θρυλική παιδική παράσταση σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου έρχεται ξανά για να μας ταξιδέψει στις νέες περιπέτειες του Μάικ Φασολάκη!
Στο Θέατρο ΗΒΗ από τις 19 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο & Κυριακή 
Η προπώληση ξεκίνησε! 
Κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

«Το Πάρτυ, η νέα περιπέτεια της σειράς των τρυφερών ιστοριών της Μαρί Κωνσταντάτου, με πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους μαςΜάικ, φέρνει ξανά τον αγαπημένο Φασολάκη και την παρέα του στο θεατρικό σανίδι, στο Θέατρο ΗΒΗ, από τις 19 Νοεμβρίου.
Μια υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, ένα παιδικό μιούζικαλ, γραμμένο με σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου. Στον ρόλο του Μάικ Φασολάκη, ο Ρένος Ρώτας και στον ρόλο της Αγάπης, η Άννα Μάγκου. Επί σκηνής 10 ηθοποιοί, τραγουδιστές και ακροβάτεςχαρίζουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα στους μικρούς θεατρόφιλους.

Μαζί με την πολύπειρη και καταξιωμένη στο είδος του μιούζικαλ και του παιδικού θεάτρου, σκηνοθέτη και χορογράφο Σοφία Σπυράτου, συμπράττει μία σπουδαία δημιουργική ομάδα συντελεστών. Τα σκηνικάτης παράστασης υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Στα πρωτότυπα βίντεο και τα κινούμεναγραφικά βάζει τη σφραγίδα του ο Νίκος Σούλης. Τέλος, την πρωτότυπη μουσική της παράστασης αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηπιερής, γνωστός σε όλους μας συνθέτης παιδικών τραγουδιών που ανανέωσαν το είδος (ο άνθρωπος πίσω από το εμβληματικό πλέον “Ελεφαντάκι” σε ερμηνεία Φοίβου Δεληβοριά)Ένα έργο με χιούμορ, μουσική, χορευτικά, προβολές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, που στοχεύει στην μετάδοση των πιοσημαντικών μηνυμάτων για τα σύγχρονα παιδιά. Μηνύματα για την αγάπη, την αξία της φιλίας, της οικογένειας, της οικολογίας, του σεβασμού στα ζώα και το περιβάλλον, αλλά και την δύναμη της αποδοχής και της αλληλεγγύης.

«Το Πάρτυ είναι βασισμένο στην σειρά βιβλίων, με τίτλο «Μάικ ο Φασολάκης». 11 βιβλία που κυκλοφορήσαν πριν από χρόνια, μεταφράστηκαν στα αγγλικά, σέρβικα και κινέζικα και λάτρεψαν τα παιδιά! Η μεγάλη επιτυχία των βιβλίων οδήγησε τη Μαρί Κωνσταντάτου, στο να γράψει το πρώτο της θεατρικό έργο με τίτλο «Οι Περιπέτειες του Μάικ!», ένα musical που ανέβηκε στο θέατρο και περιόδευσε σε ολόκληρη την χώρα, με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Το νέο αυτό ταξίδι στον κόσμο του Μάικ, «Το Πάρτυ!», επιφυλάσσειστους μικρούς μας φίλους απρόσμενες συναντήσεις! Ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος, καθώς και η Μαρί Κωνσταντάτου που “έδωσε ζωή” στον αγαπημένο μας Μάικ, θα εμφανίζονται μέσω οθόνης, σερόλο έκπληξη!
Ελάτε μαζί μας σε αυτή την μοναδική περιπέτεια του Μάικ και της παρέας του, γιατί «Το Πάρτι» τώρα αρχίζει! 
Το Πάρτυ
Μάικ ο Φασολάκης. 
Η θρυλική παιδική παράσταση σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου, έρχεται ξανά για να μας ταξιδέψει στις νέες περιπέτειες του Μάικ Φασολάκη!

 

Θέατρο ΗΒΗ

από τις 19 Νοεμβρίου

Κείμενο – Στίχοι: Μαρί Κωνσταντάτου

Σκηνοθεσία Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου

Μουσική: Γιώργος Χατζηπιερής

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης

Video projections: Νίκος Σούλης

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Graphic design: Indigo Creative

Στον ρόλο του Μάικ Φασολάκη, ο Ρένος Ρώτας

Στον ρόλο της Αγάπης, η Άννα Μάγκου

Παίζουν (αλφαβητικά):

Αντώνης Βλάχος, Αθηνά Γιακεζόγλου, Νάνσυ Κατσαρού,
Κατερίνα Σούσουλα, Γιάννης Σμέρος, Δημήτρης Ψύλλος κ.α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Σάββατο 11:30 & 13:30
Κυριακή 11:30 & 13:30

Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

Ομαδικές κρατήσεις
2103213100 (εσ. 211)

Διεύθυνση Επικοινωνίας & Προβολή

Μαργαρίτα Δρούτσα | 6942065888 | mdroutsa@gmail.com

ΠΑΡΑΓΩΓΗ