Ένα μέρος μάλιστα των εσόδων θα διατεθεί για τις υποτροφίες του Κολλεγίου Αθηνών.

Τα Ιδρυτικά μέλη είναι οι: Αντώνης Βουράκης, Πέτρος Πολίτης, Ιλεάνα Καραμπέλλου, Τάκης Κανελλόπουλος, Βασιλης Μεντζελόπουλος, Λίμπυ Ηλιοπούλου, Κατερίνα Χούπη, Αθηνά Λιβανίου και Ουρανία Βουράκη. 

ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΚΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

 

Αρχικά θα “φορέσουν” τα “ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ” την κλασική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακοπουλου Η παράσταση βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του 1960 παραγωγής Finos Film που αγαπήθηκε από το κινηματογραφικό κοινό.

ΠΕΓΚΥ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΜΑΪΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ


ΞΕΝΙΑ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΦΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Ορέστης Καλλιγαρίδης είναι ένας πλούσιος έμπορος, που είναι παντρεμένος με μια νεότερή του γυναίκα, τη Ρένα. Ζει μαζί της και με την οικιακή βοηθό τους, την Τούλα, σε μία βίλα στην Κηφισιά. Ζηλεύει τη γυναίκα του σε παρανοϊκό βαθμό, υποψιάζεται συνέχεια ότι τον απατά και προσπαθεί να της περιορίζει την ελεύθερη κίνηση και κυκλοφορία έξω από το σπίτι. Η υπηρέτριά τους έχει δεσμό με τον οδηγό Λέανδρο, σχέση που όμως προσπαθεί να κρατήσει κρυφή από τα αφεντικά της. Ο στρατηγός Χατζηαντωνίου, γείτονας του ζεύγους Καλλιγαρίδη, ωστόσο, έχει αντιληφθεί τη σχέση της οικιακής βοηθού και πασχίζει να ενημερώσει σχετικά τον Ορέστη, χωρίς επιτυχία. Η υπόθεση περιπλέκεται όταν ο ζηλιάρης σύζυγος, ύστερα από σειρά τυχαίων περιστατικών και παρεξηγήσεων σε επαρχιακό καφενείο, πιστεύει ότι εκεί, βρισκόταν η γυναίκα του με τον εραστή της.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΡΑΚΗΣ

Η ταινία αποτελεί μία από τις καλύτερες ταινίες παρεξηγήσεων, με ένα θαυμάσιο πορτρέτο ενός ζηλιάρη συζύγου από τον μοναδικό Νίκο Σταυρίδη και έναν αξέχαστο ρόλο από τον Γιάννη Γκιωνάκη, ως Μπρίλη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΥΡΑΚΗ

ΦΑΝΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ, ΦΑΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η πρεμιέρα δόθηκε την Δευτερα 26 Σεπεμβρίου 2022 με μεγαλη προσέλευση φίλων πού γελασαν με την ψυχή τους και μας καταχειροκρότησαν.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΝΟΝΗΣ, ΚΛΑΙΡΗ ΤΣΑΒΛΙΡΗ


ΤΙΤΗ ΨΥΛΑΚΗ, ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο κ. Λευτέρης Σκιαδας, Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων υπο την αιγίδα του οποίου δόθηκαν οι παραστασεις ηταν μεταξύ των παρεβρισκομένων και απηύθηνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Αθηναίων.

ΑΝΤΖΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΑΝΤΡΙΟΥΣ, ΡΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Δευτέρα 26, Τρίτη 27, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 21.00 Τιμή Εισιτηρίου : 25 ευρώ (Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό)

ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΙΚΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Αλέκος Σακελλάριος – Χρήστος Γιαννακόπουλος Σκηνοθεσία και οργάνωση σκηνικού χώρου: Δημήτρης Βλάσσης Εικονογράφηση σκηνικών: Γιώργος Καραχρήστος Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα Μουσική διδασκαλία: Γιάννης Παπαδημητρίου, Γιώργος Παχής Χορογραφία: Αλίκη Καζούρη Ήχος: Μπάμπης Μπίρης Ηχογραφήσεις: bk Studios Μπουζούκι: Γιώργος Παχής Επικοινωνία: Βικυ Παλαιολόγου τηλ. 6945908005 Ιλεάννα Καραμπέλλου τηλ. 6944 356 667 Φωτογραφία/Βίντεο: ΑΜUSE

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ, ΒΙΚΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΓΙΑΣΜΙΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΞΕΝΙΑ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ

ΧΑΡΙΣ ΚΟΝΔΥΛΗ, ΛΕΙΛΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:

Ορέστης: Πέτρος Πολίτης Ρένα: Ιλέαννα Καραμπέλλου Μπρίλης: Αντώνης Βουράκης Τούλα: Κατερίνα Χούπη Θοδώρα: Βίκυ Παλαιολόγου Ματίνα/Βάσω: Αθηνά Λιβανίου Άννα: Ουρανία Βουράκη Τάκης: Στέλιος Σπινθουράκης Ζιζή: Ρένα Παπαδοπούλου & σε ρόλο-έκπληξη ο Τάκης Κανελλόπουλος Guests (από την Ομάδα Θεατρικής Άσκησης) Λέανδρος: Μιχάλης Μανιάρας Τουρίστριες: Εβίτα Ασημακοπούλου, Διδώ Δημητριάδου Σωφέρ: Κωστής Παπαδάκης Πληροφορίες για εισιτήρια : Ρενα Παπαδοπούλου τηλ. 6974 065 626ΧΟΡΗΓΟΙ AEGEAN AIR Κος. Γεωργιος Προκοπίου Κος. Και Κα. Ριάντ Ζέϊν Κος Μάκης Μάτσας ΑΝΩΝΥΜΟΣ (Κατ’ επιλογήν του) AMUSE Παγκρήτια Τράπεζα COSMOTE TV

ΒΙΚΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΚΙΑΔΑΣ, ΙΛΕΑΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΟΥ-ΦΡΑΓΚΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΡΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΡΑΚΗΣ

 

ΠΕΓΚΥ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑ

ΤΖΕΝΗ ΜΗΤΣΗ, ΜΑΚΗΣ ΜΑΤΣΑΣ

 

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΓΩΝΗ

ΖΩΗ ΜΠΕΛΟΥΚΑ, ΜΑΓΙΑ ΓΑΚΗ

 

ΡΕΝΑ ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΙΤΗ ΨΥΛΑΚΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ

ΡΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΟΥΠΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΙΛΕΑΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΟΥ-ΦΡΑΓΚΟΥ

ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΤΣΗ, ΠΕΓΚΥ ΒΟΥΡΑΚΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΑΛΙΒΕΡΤΗ, ΣΑΜΙΑ ΚΛΑΟΥΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΙΚΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ

ΠΗΓΗ: studio panoulis