Ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline Hellas, στα πλαίσια της καμπάνιας «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» και σε συνεργασία με το γνωστό brand παιδικών ρούχων Artemis & Apollon δημιουργεί παιδικές προστατευτικές μάσκες υψηλής ποιότητας για παιδιά από 6 έως 14 ετών με την θήκη τους.

Η φιλανθρωπική αυτή δράση του Lifeline Hellas τελεί υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των Κρατικών Νοσοκομείων παίδων της Ελλάδος και της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας»  την δύσκολη περίοδο της πανδημίας Covid-19.

To Lifeline Hellas έχει προσφέρει τα τελευταία τρία χρόνια ιατρικό εξοπλισμό αξίας $2.000.000 στα νοσοκομεία Θριάσιο, Π. και Α. Κυριακού, Παίδων Πεντέλης, Αρεταίειο, Έλενα Βενιζέλου και σε ιδρύματα όπως το Άσυλο Ανιάτων.

Η εταιρεία Artemis & Apollon μόλις σε 12 μήνες από την λειτουργία της έχει παρουσία σε επίλεκτα σημεία πώλησης τόσο εντός της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό συνεχίζοντας με μεγάλη επιτυχία τις εξαγωγές. Η βρετανική Vogue επαίνεσε το brand παιδικών ρούχων Artemis & Apollon για την ποιότητα του και την πρωτοτυπία του να προβάλλει τις αγαπημένες φιγούρες και σύμβολα της ελληνικής μυθολογίας μαζί με την ιστορία τους, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να τα ανακαλύψουν.

Οι μάσκες θα είναι διαθέσιμες στο e-shop www.artemisandapollon.com, στο γραφείο του Lifeline Hellas 6943902264 και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Το κόστος κάθε μάσκας με την θήκη της είναι 12 ευρώ.