Η πρωτοπόρος «βασίλισσα των χαλιών» -αλλά  και προσφάτως δημιουργός υπέροχων καφτανιών- Δέσποινα Μοιραράκη γιόρτασε πρόσφατα τα 30 χρόνια παρουσίας τηλεοπτικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση, σε ένα κεραμιδοκανελοκοραλοκόκκινο party με special happenings στο Hotel Ermou στην Αθήνα.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

Στο πλευρό της επιτυχημένης επιχειρηματία ήταν η μια και μοναδική Άννα Βίσση, η οποία της αφιέρωσε on stage, το τραγούδι “αγάπη υπερβολική» και έκοψε την τούρτα  μαζί της λέγοντας για τη Δέσποινα Μοιραράκη:  «δεν τηθεωρώ μόνο μια πολύ έξυπνη επιχειρηματία, τη θεωρώ και μεγάλη προσωπικότητα»!


ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

Στο party της Δέσποινας Μοιραράκη ήταν επίσης ο καλός της φίλος  και γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος της αφιέρωσε δημοφιλή τραγούδια.


ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

Εξάλλου  προβλήθηκε ένα βίντεο που έδειχνε πώς ξεκίνησε η οικοδέσποινα  πριν 30 χρόνια (από το 1989) στο κανάλι 29 και διάφορα άλλα αποσπάσματα εκπομπών κατά τη διάρκεια της30ετίας μέχρι σήμερα. Επίσηςπροβλήθηκαν αποσπάσματα με μιμήσεις  του Τάκη Ζαχαράτου & του Γιώργου Καπουτζίδη.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Στο πλευρό της πάντα, ο συζυγος της Ναύαρχος Π.Ν Ιωαννης Κοντουλης καθως και τα παιδια της. Την επιχειρηματια τιμησαν με την παρουσια τους πολλοι φιλοι, καλλιτεχνες και επιχειρηματιες, καθως και ανθρωποι της show biz.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ BART VAN DE WINKEL

ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΜΕΜΑ ΣΥΜΩΝΕΤΑΤΟΥ ΑΓΑΠΗΝΟΥ

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Πηγή: papadakis press