Πολλές φίλες με ρωτούν πώς με τόσες δραστηριότητες από το πρωί μέχρι το βράδυ καταφέρνω και διατηρώ το δέρμα μου ζωντανό, δροσερό, φρέσκο και σφριγηλό.

Conscentrated Hyalouronic Sérum της Zartaux! Η λύση για νεανικό, δροσερό, σφριγηλό και φωτεινό πρόσωπο!

Η αλήθεια είναι πώς είναι μεγάλη η κούραση στην καθημερινότητα μου με δυό μικρά παιδιά, απαιτητική εργασία και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και πως μέχρι πρότινος ξόδευα όλη μου την ενέργεια να φροντίζω όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό μου…
Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πόσο αδικώ τον εαυτό μου και πόσο θα μετάνιωνα  αργότερα γι αυτό.

Η σωστή φροντίδα του δέρματος μου είναι από τα πρώτα πράγματα που έκανα για να δείξω στον εαυτό μου πως τον σέβομαι και τον εκτιμώ όπως του αρμόζει. 
Άλλωστε το δέρμα μας είναι το «περιτύλιγμά» μας, ο καθρέφτης μας, είναι το πρώτο σημείο που πέφτει το μάτι. Όσο γυμνασμένο σώμα και αν έχουμε, όσο όμορφα και αν  είμαστε ντυμένες και βαμμένες, αν το δέρμα είναι θαμπό ή γερασμένο χαλάει όλη την εικόνα μας, όλη μας την εμφάνιση. Όπως τα λουλούδια που αν τα καλλιεργείς, τα ποτίζεις και τα φροντίζεις σωστά ανθίζουν, έτσι και το δέρμα μας χρειάζεται σωστή περιποίηση και υγρασία για να «ανθίσει». Χωρίς αυτά μαραίνεται όπως τα  λουλούδια…

Με τα χρόνια το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του, το κολλαγόνο του, την φωτεινότητά του, χαλαρώνει, βαραίνει, ζαρώνει, ρυτιδιάζει, χάνει τη νεανική υφή και λάμψη του.

Το Conscentrated Hyalouronic serum της Zartaux (www.zartaux.com), είναι Υαλουρονικός ορός για όλους τους τύπους δέρματος που έχει υψηλή συγκέντρωση σε υαλουρονικό οξύ (7%), ποσοστό που κανένα άλλο προϊόν ομορφιάς καμμιάς άλλης  εταιρείας δεν συγκεντρώνει!

 

Συναντώντας την πρέσβειρα της ZARTAUX, μιας αναγνωρισμένης διεθνώς ελβετικής εταιρείας προϊόντων περιποίησης δέρματος, την Σάντυ Ζαρταλούδη, μια γυναίκα με πολύ όμορφο, δροσερό, φωτεινό και υγιές δέρμα, που την βοηθάει να κρύβει τουλάχιστον 10 χρόνια από την ηλικία της, επηρεάστηκα και είπα να δοκιμάσω και εγώ το Conscentrated Hyalouronic serum!

Το Conscentrated Hyalouronic serum της Zartaux (www.zartaux.com), είναι Υαλουρονικός ορός για όλους τους τύπους δέρματος που έχει υψηλή συγκέντρωση σε υαλουρονικό οξύ (7%), ποσοστό που κανένα άλλο προϊόν ομορφιάς καμμιάς άλλης  εταιρείας δεν συγκεντρώνει!

 

Το Conscentrated Hyalouronic serum αποτελείται  ένα ισχυρό ενυδατικό στοιχείο ικανό να αυξήσει άμεσα την υγρασία του δέρματος. Διεισδύει σε βάθος, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ γεμίζει άμεσα τις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, ακόμη και τα σημάδια από ακμή.

Το χρησιμοποιώ πρωί βράδυ πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της καθημερινής φροντίδας του δέρματός μου και το ευχάριστο είναι ότι τα αποτελέσματα τα είδα στο πρόσωπό μου από την πρώτη κι όλας φορά!

Το Conscentrated Hyalouronic serum αποτελείται  ένα ισχυρό ενυδατικό στοιχείο ικανό να αυξήσει άμεσα την υγρασία του δέρματος. Διεισδύει σε βάθος, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ γεμίζει άμεσα τις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, ακόμη και τα σημάδια από ακμή. Αναπληρώνει αποτελεσματικά το δέρμα σας ενυδατώνοντας και γεμίζοντας.
Είναι κατάλληλο  για όλους τους τύπους δέρματος.
Έχει άμεσα αποτελέσματα
από την πρώτη κι όλας εφαρμογή!

Χρήση:

Χρησιμοποιήστε καθημερινά, κάθε πρωί και βράδυ, κάνοντας κυκλικές κινήσεις, πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν της καθημερινής σας ρουτίνας. Ιδανικό ακόμη και για δέρμα με τάση ακμής.

Χαρακτηριστικά:

Υαλουρονικός ορός υψηλής συγκέντρωσης σε υαλουρονικό οξύ (7%)

Ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος το δέρμα

Χαρίζει ελαστικότητα στο ξηρό δέρμα

Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες

Βελτιώνει τα ποσοστά υγρασίας στο δέρμα

Κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα

Διορθώνει τις λεπτές γραμμές

Απορροφάται εύκολα και άμεσα

Καταπολεμά δραστικά τις ρυτίδες

Βελτιώνει τις ουλές από την ακμή

 

Ξεκινείστε το από σήμερα και  καλή επιτυχία!