Το Beautyworld by Despina Gavala, υπηρεσίες ομορφιάς και πολυτέλειας, έκλεισε 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο νησί της Μυκόνου και η ιδιοκτήτρια του  Δέσποινα Γαβαλά παρέθεσε ένα glamorous party στο φημισμένο beach club SantAnna Mykonos του συζύγου της Δημήτρη Χριστοφορίδη, για να το γιορτάσει!

Η ιδιοκτήτρια του Beautyworld by Despina Gavala Δέσποινα Γαβαλά

Η Δέσποινα Γαβαλά με τον σύζυγό της, ιδιοκτήτη του φημισμένου beach club SantAnna Mykonos Δημήτρη Χριστοφορίδη

To 2003, μετά από χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς, η Δέσποινα Γαβαλά δημιούργησε το BeautyWorld Nail & Hair Spa στη Μύκονο. Έναν χώρο πολυτέλειας και χαλάρωσης για γυναίκες και άντρες που αναζητούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης. Μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ, μακιγιάζ, τοποθέτηση βλεφαρίδων, σολάριουμ, κομμωτήριο και άλλες υπηρεσίες προσφέρονται στην καλύτερη τους εκδοχή στο Beautyworld by Despina Gavala!

Βίκυ Σφακιανάκη, Ειρήνη Κασελίμη, Δέσποινα Γαβαλά, Χάρης Χατζής

Δέσποινα Γαβαλά, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Κωνσταντίνος Κουκάς, Δημήτρης Χριστοφορίδης


Έλενα Κουλαουζίδου, Δέσποινα Γαβαλά, Ρένα Ταμπακάκη

Ειρήνη Κασελίμη

Οι όμορφες κόρες της Δέσποινας Γαβαλά

Έχοντας λειτουργήσει τρία καταστήματα στο νησί, ένα στο Δραφάκι , ένα στο Ματογιάννι κι ένα στον ατμοσφαιρικό χώρο του SantAnna στην Παράγκα Μυκόνου,το Beautyworld αποτελεί το μεγαλύτερο spa του κοσμοπολίτικου νησιού.
Ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κέρδισε τις εντυπώσεις και σκόρπισε με τα τραγούδια του άφθονο κέφι, μια που οι πρώτες πρωινές ώρες βρήκαν τους καλεσμένους να τραγουδούν και να χορεύουν ασταμάτητα!