Σε απόλυτα εορταστικό κλίμα λόγω Halloween, η TOUS boutique επί της οδού Πανεπιστημίου 5Α στο Σύνταγμα υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες για την παρουσίαση της χειμερινής συλλογής.


Ελένη Κασιώτη, Έρη Αποστολοπούλου, Μάυρα Βαγιωνή-Στασινοπούλου, Λήδα Καλούδη

Πιστοί λάτρεις του οίκου, εκπρόσωποι από το χώρο των media και digital influencers ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα του Ομίλου DIGALAKIS, κι έσπευσαν να αποκτήσουν για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα τις μοναδικές δερμάτινες τσάντες καθώς και τα αστραφτερά κοσμήματα με την υπογραφή του οίκου για τις χειμερινές τους εμφανίσεις.

Κωνσταντίνος Τσάτσαρης , Ευαγγελία Παλυβού, Ηλέκτρα Καλούδη

Πηγή έμπνευσης για τη συλλογή εξακολουθεί να είναι η επαναχρησιμοποίηση των υλικών στην κατασκευή κοσμημάτων. Θησαυροί που έχουμε φυλάξει, διατηρήσει, κληρονομήσει ή λάβει ως δώρο και που έχουμε αγαπήσει ξανά και ξανά, από γενιά σε γενιά, έρχονται στο προσκήνιο. Η διαχρονικότητα των κοσμημάτων αποτελεί το νήμα που ενώνει ολόκληρη τη συλλογή.

Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Θανάσης Αλεξιάδης, Έλενα Παπαβασιλείου

Φυσικά οι επισκέπτριες δεν έχασαν την ευκαιρία να επιλέξουν και λαμπερά κοσμήματα για τα every day looks τους καθώς και για τα πάρτυ, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα pendants και συγκεκριμένα στη συλλογή Hold Metal. H συλλογή, που εχει ως πρέσβειρα την ηθοποιό Ema Roberts, αποτελείται από φύλλα πολύτιμων υλικών όπως καθαρό ασήμι και ροζ χρυσό παίρνουν το σχήμα χαρακτηριστικών σχεδίων της TOUS (αρκουδάκι, αστέρι, καρδιά, λουλούδι και ράβδος).

Γιώργος Καλούδης, Ειρήνη Κουτσούκου

Πάντα με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την ποιότητα, που χαρακτηρίζει τον οίκο TOUS, οι δημιουργίες του αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση για τις γυναίκες που επιθυμούν μοντέρνα, ξεχωριστά κοσμήματα σε προσιτές τιμές, τα οποία αναδεικνύουν το προσωπικό τους στυλ σε κάθε περίσταση

Νανά Αγιοπετρίτη

DIGALAKIS: Κηφισιά: Παναγίτσας 6 | Πειραιάς: Ηρώων Πολυτεχνείου 60 Γλυφάδα: Δουσμάνη 9 | Λευκωσία: Κουμανούδη 1ΑΒ Στασικράτους 


Ηλέκτρα Καλούδη, Αλέξανδρος Λεμονής


Μαρί Κωνσταντάτου, Άντυ Αριφάκη

Κατερίνα Τσάβαλου Ηλέκτρα Καλούδη

Βεατρίκη Έργας, Λία Μπαρόλα, Δώρα Αναγνώστου

Χριστίνα Κοροβέση

Κλειώ Στασινού 

Κατερίνα Μαντά, Ναταλία Αρσενικού, Μαρία Τσουκαλά

Ηλέκτρα Καλούδη Στέλλα Μέλιγκαν

Ευφροσύνη Πολυζώη

Θανάσης Αλεξιάδης, Ιωάννα Κούκου

Πηγή: papadakis press