Μια νέα λέσχη, η «LIONS EKALI LAURA BRIDGMAN» ιδρύθηκε πρόσφατα, με σκοπό να υπηρετεί την μεγάλη ιδέα και τις αρχές του Λαιονισμού, οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προσφορά και την αλληλεγγύη και να κάνει  πράξη το όραμα  για έναν καλύτερο κόσμο, με γνώμονα το ”We Serve” , θέτοντας την προσφορά ως  πράξη ζωής.

Η Αικατερίνη Βλαζάκηεπιχειρηματίας- ιδιοκτήτρια της Εταιρείας BCW group, είναι η ιδρυτική Πρόεδρος της νέας Λέσχης

 

Η Λέσχη Lions Club Ekali Laura Bridgman, έχει ιδρυτική Πρόεδρο την επιτυχημένη επιχειρηματία Κατερίνα Βλαζάκη και θέτει ως απώτερο σκοπό τη μεγάλη ιδέα του λαϊονισμού που είναι η προσφορά και το ΕΜΕΙΣ και την βούληση η επιχειρηματικότητα να συναντήσει την επιστήμη, έτσι ώστε η ανθρωπιστική της δράση να αποτελέσει σημείο αναφοράς.

Η Αικατερίνη Βλαζάκηεπιχειρηματίας στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών, είναι η ιδρυτική Πρόεδρος της νέας Λέσχης

Συνοδοιπόροι της  Προέδρου της Λέσχης Κατερίνας Βλαζάκη είναι 26 νέα αξιόλογα μέλη, τα οποία με πολύ κέφι και αγάπη για προσφορά, προστέθηκαν στην μεγάλη οικογένεια των LIONS CLUBS INTERNATIONAL.
26 νέα μέλη που άκουσαν, ενημερώθηκαν, συζήτησαν, ενθουσιάστηκαν και είναι έτοιμα να αναλάβουν δράση για προσφορά έργων αγάπης στον συνάνθρωπο.
26 νέοι Lions που ονειρεύονται και προσδοκούν να κάνουν το WE SERVE έργο και πράξη ζωής.

Εκτός από την Πρόεδρο και ψυχή της Λέσχης L. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΖΑΚΗGuiding Lion είναι ο πιστοποιημένος Lion ΜΑΝΏΛΗΣ ΚΑΡΑΝΊΚΑΣ και Ανάδοχος Λέσχη η ΑΘΗΝΩΝ ΡΟΙΑΣ
Αφανής ήρωας σε όλη αυτή τη δουλειά εν μέσω COVID-19, ο L. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ –ΙΩΝ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ
Η Λέσχη εντάχθηκε στην Περιοχή IV – Ζώνη Ι και στις αρχές του καλοκαιριού  έγινε η πιστοποίηση από τους Διεθνείς Lions, της Νέας Λέσχης Lions στο Θέμα 117 Α με το όνομα EKALI LAURA BRIDGMAN και ID 14160

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Κος Θωμάκος με την Πρόεδρο της Νέας Λέσχης Ekali Laura Bridgman Αικατερίνη Βλαζάκη

 

Για την ίδρυση της Νέας Λέσχης Ekali Laura Bridgman πραγματοποιήθηκε κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού μια όμορφη ιδρυτική βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό στον θαυμάσιο πολυχώρο POLITIA TENNIS CLUB. Μια βραδιά με πολύ διάθεση προσφοράς και αγάπης για τον συνάνθρωπο, που δε θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς την έμπνευση και το όραμα της προέδρου, της επιτυχημένης επιχειρηματία στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών Κατερίνας Βλαζάκη .

Ο Διοικητης Νοσοκομείου «Ελπίς»Κος Κοτσαρίδης 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Κος Θωμάκος

Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για την αγορά ρομποτικού μηχανήματος απολύμανσης χώρου για το Γ. Νοσοκομείο “Ελπίς”.

Η Μαριάνθη Καφετζή, Πολιτευτής ΝΔ στον Βόρειο Τομέα, ο Πρόεδρος ΤΟ ΝΔ Κηφισιάς Γεωργιόπουλος Βασίλης, Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Κος Θωμακος, η Αναστασία Σούλτου.

Στην ιδρυτική βραδιά παρευρέθησαν σημαντικές  προσωπικότητες και εκπρόσωποι φορέων, όπως ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, o Διοικητής του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α ΕΛΠΙΣ Ιωάννης Κοτσαρίδης , ο Νομικός σύμβουλος του νοσοκομείου Παναγιώτης Ανδρικοπουλος, η πολιτευτής ΝΔ στον Βόρειο Τομέα Μαριάνθη Καφετζή, η Όλγα Παυλίδου – Κουτρουμπή Aναπληρώτρια Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ, ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Δικηγόρος Γεώργιος Παπαδοπουλος.

Όλγα Παυλίδου-Κουτρουμπή

Ο επίσημος χορηγός της βραδιάς ήταν η Εταιρεία BCW group, ιδιοκτησία της προέδρου, με έδρα Greece Cyprus Bulgaria Dubai με δραστηριότητες, Oil trading commodities Brokerage shipbroking EPC Real Estate Renewable Energy.

Η Πρόεδρος της «LIONS EKALI LAURA BRIDGMAN»Αικατερίνη Βλαζάκη με την Πρόεδρο της «LION HELEN KELLER»Ελένη Τριανταφύλλου

Η Αικατερίνη Βλαζάκη, ανάμεσα στις αδερφές Μαρί Λουίζ και Άννα Σολακιάν

Ο Διοικητης Νοσοκομείου Ελπις Κος Κοτσαρίδης με τη σύζυγο του.

Οι επιχειρηματίες, Γιώργος και Ξενια Γιαννάκη  και η Μαριάνθη Καφετζή Πολιτευτής ΝΔ στον Βόρειο Τομέα.

Η Μαριάνθη Καφετζή, ο Πρόεδρος Τ.Ο ΝΔ Κηφισιάς Βασίλης Γεωργιόπουλος και η Ιδρυτική Πρόεδρος της Νέας Λέσχης Ekali Laura Bridgman Αικατερίνη Βλαζάκη

 Μαριάνθη Καφετζή, Τζένη Σταματοπούλου

μ