Η νέα Collection Resort 2020 της Ιταλίδας σχεδιάστριας Ingrid Incisa di Camerana παρουσιάστηκε πρόσφατα σε αποκλειστικότητα στο κατάστημα της Ileana Makri στο Κολωνάκι.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΙΔΗ, GHANIA SAMAAN, LULU ZEIN
 
Μέσα από εντυπωσιακές φόρμες, καθρέπτες και διακοσμητικά στοιχεία που παρέπεμπαν σε Matisse και Calder, η ξεχωριστή αυτή παρουσίαση έφερε όλον τον ήλιο και το φως της Μεσογείου στο κατάστημα της Πατριάρχου Ιωακείμ, ντύνοντας τις καλεσμένες με τα πιο κομψά και λαμπερά σανδάλια του καλοκαιριού.
ΕΤΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ, INGRID INCISA DE CAMERANA , ΜΥΡΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
 
Η σχεδιάστρια δημιούργησε μία ελίτ σειρά εμπνευσμένη από τα ταξίδια, τον εκλεκτικό τρόπο ζωής και τη συνεχή επαφή της με διαφορετικές κουλτούρες και ανθρώπους των τεχνών. Το αποτέλεσμα είναι μία εντυπωσιακή κολεξιόν χειροποίητων υποδημάτων που συνδυάζει την λάμψη της Μεσογείου και την αδιαμφισβήτητη ιταλική ποιότητα. Κατασκευασμένα από τον κορυφαίο κατασκευαστή υποδημάτων Cesare Martinoli-Caimar στο Vigevano, την πόλη όπου παράγονται τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της υποδηματοποιίας παγκοσμίως, κάθε ζευγάρι αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι υψηλής δεξιοτεχνίας που αγγίζει την τελειότητα και μοιράζεται τα ίδια στοιχεία: δέρμα κομμένο στο χέρι, εξαίσια φινίρισμα και τέλεια εφαρμογή. Σε χρώματα και σχήματα που παραπέμπουν στο μεσογειακό καλοκαίρι, η συλλογή εντυπωσιάζει με τις θηλυκές φόρμες, τα λαμπερά χρώματα, τα υψηλής ποιότητας, εξωτικά δέρματα και τα πολυτελή υλικά όπως φτερά παγονιού, κρύσταλλα Swarovski και άλλα διακοσμητικά στοιχεία εμπνευσμένα από την προσωπική συλλογή κοσμημάτων της σχεδιάστριας.
 
ΑΝΤΖΕΛΑ ΒΑΓΙΩΝΗ
ALEXANDRA BURKE, ΡΟΖΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ
ΖΕΤΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ, ΕΤΑ ΣΑΜΑΡΑ
 
Πολυτελή και σαγηνευτικά, τα χειροποίητα κομμάτια αποπνέουν κομψότητα, θηλυκότητα, γοητεία και αυθεντικό ιταλικό στιλ. Από τα highlight της παρουσίασης ήταν και η αποκλειστική συλλογή Tutti Frutti di Mare, μια ειδική έκδοση χειροποίητων σανδαλιών και παπουτσιών με ζωηρά χρώματα και παιχνιδιάρικα μοτίβα, εμπνευσμένα από τη θάλασσα και τους θησαυρούς του βυθού.
LULU ZEIN, INGRID INCISA DE CAMERANA
ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ, ΚΑΡΟΛΟΣ ΦΙΞ
ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ, HALA KHOURY
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ
ΕΦΗ ΒΑΚΑΚΗ, ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ
ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΕΤΑ ΣΑΜΑΡΑ
ΜΑΡΙΑ ΣΓΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ
ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ, ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ, ΡΟΖΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ
ΡΕΝΑΤΑ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΝΔΥΛΙΔΗ
ΜΕΛΙΝΑ ΤΡΑΥΛΟΥ
ΑΛΙΚΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΜΥΡΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ
ΧΑΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΕΤΑ ΣΑΜΑΡΑ
LULU ZEIN, GHANIA SAMAAN
HALA KHOURY
ΜΥΡΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΑΝΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ, ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΕΝΝΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΑΗΛ, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ
INGRID INCISA DE CAMERANA
 
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis