Η Μαρία Πολύζου, πρωταθλήτρια μαραθωνίου, δεν απέδειξε μόνο ότι είναι και πρωταθλήτρια ζωής, αφού αντιμετώπισε με ηρωισμό τον δικό της καρκίνο, αλλά απέδειξε πως είναι και πρωταθλήτρια ανθρωπιάς, αφού έγινε  «μπροστάρης» και συνοδοιπόρος στο Μαραθώνιο ζωής της αγαπημένης σε όλους μας Αναστασίας!
Τα φτερά στα πόδια αλλά και τα φτερά στη γενναία ψυχή της Μαρίας φαίνεται πως θα «απογειώσουν» τη μικρή Αναστασία και θα την ταξιδέψουν στο ταξίδι της προς τη θεραπεία!

Η Αναστασία διαγνώσθη με επιθετική μορφή καρκίνου, η ενδεχόμενη θεραπεία της οποίας μπορεί να γίνει μόνο στο εξωτερικό και κοστίζει 700.000.


Για να ακολουθείτε την σελίδα μας ώστε να  ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα, πατείστε εδώ Follow & Like

 

Μετά τον τερματισμό της στον virtual Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ανήμερα των γενεθλίων της, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, η Μαρία Πολύζου ξεκίνησε ένα νέο αγώνα προσφοράς, αυτή τη φορά όχι για τη δική της ζωή, αλλά για τη ζωή της 7χρονης Αναστασιας.

Η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος τρέχει ήδη σε challenge με στόχο να διανύσει 595 χλμ σε 100 ημέρες με ημερομηνία εκκίνηση την 1η Νοεμβρίου 2020 με τοπική ώρα 00.00 και τερματισμού την 8η Φεβρουαρίου 2021 με τοπική ώρα 23.59.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Πολύζου θα ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους και τόσο μεγάλη πρόκληση,   αφού είναι η μοναδική γυναίκα στον κόσμο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα που κατάφερε να επαναλάβει τον Ιούλιο του 2010 , έναν άθλο της παγκόσμιας ιστορίας: τον ” ΦΕΙΔΙΠΙΔΕΙΟ ΑΘΛΟ”!

Κατάφερε δηλαδή σε 7 ημέρες να τρέξει την απόσταση Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα, με μονο 1 ωρα διαλειμμα(!), διανύοντας 524 χιλιόμετρα(!), απόσταση που αντιστοιχεί περίπου σε 13 (!) Μαραθώνιους, καταλήγοντας στην Ακρόπολη πρώτα και από εκεί στο τύμβο των πεσόντων στον Μαραθώνα.

Η κορυφαία Μαραθωνοδρόμος, έχοντας σαν moto το «nothing is impossible» και το «if you can dream it, you can do it» λέει στο sissysworld:

Στόχος μου είναι να μετατρέψω αυτά τα χλμ σε ένα “ποτάμι” βοήθειας για να σωθεί το παιδί. Ένα ευρώ για καθένα από αυτά τα 595 χλμ να βάλουμε όλοι στο σχετικό λογαριασμό, το κορίτσι θα σωθεί! Ελάτε να πετύχουμε όλοι μαζί το πιο μεγάλο ρεκόρ της ζωής μας!

Ελάτε να τρέξουμε μαζί για την Αναστασία και άλλα πολλά παιδιά που δίνουν αυτή τη μάχη και έχουν ανάγκη να χειρουργηθούν! Όσο πιο μεγάλο ποσό συγκεντρώσουμε, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η ελπίδα για να δώσουμε σε αυτούς τους μικρούς ήρωες την ευκαιρία να βγουν νικητές σε αυτόν τον μαραθώνιο που αγωνίζονται για τη ζωή τους!”, είναι το μήνυμα της Μαρίας Πολύζου.

Η σπουδαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους δρομείς στη χώρα μας και σε όλους τους πολίτες να τρέξουν κυριολεκτικά και μεταφορικά και να συνεισφέρουν έμπρακτα σε αυτόν το μεγάλο και ιερό σκοπό!

Είμαστε χιλιάδες οι δρομείς… εκατομμύρια οι Έλληνες… ας ενωθούμε όλοι στο κοινό σκοπό … κάθε παιδί να έχει την δυνατότητα της θεραπείας του
Γιατί  με 1 ευρώ μπορείς να κάνεις την διαφορά !

https://www.supportanastasia.gr/

Πως μπορείτε να βοηθήσετε;

Με την ονομασία :  RUN FOR ANASTASIA

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

Αριθμός λογαριασμού: 0026.0260.840101956591

IBAN: GR0202602600000840101956591

BIC: ERBKGRAAXXX

Όνομα Δικαιούχου: ILIAS TRIANTAFILLAKIS