Συνδυάζοντας ποιότητα, αξιοπιστία, υπευθυνότητα, εχεμύθεια και ανταγωνιστικές τιμές, η υψηλών προδιαγραφών εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Spartan Elite Security Ltd, καλύπτει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για παροχή ασφάλειας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο ιδιοκτήτης της Spartan Elite Security Ltd κ.Βασίλης Σωτηρόπουλος ως μέλος της ομάδας ασφαλείας του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, κατά την εμφάνισή του σε εκδήλωση στο Leeds τον Σεπτέμβριο του 2017.

 

Για να ακολουθείτε την σελίδα μας ώστε να  ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα, πατείστε εδώ Follow & Like 

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον CEO της κ. Βασίλειο Σωτηρόπουλο τον Απρίλιο του 2017, εδρεύει στο Westminster στην καρδιά του Λονδίνου και είναι η μόνη ελληνική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Spartan Elite Security Ltd αποτελεί συνώνυμο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας υψηλού προφίλ και συνοδείας ασφαλείας επισήμων που επισκέπτονται ή διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

O Σύμβουλος Επιχειρήσεων της Spartan Elite Security Ltd, κ. Kevin Horak, ως προσωπικός συνοδός ασφαλείας κατά την άφιξη του Michael Jackson στα World Music Awards στο Λονδίνο το 2006. Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο κ. Horak, διατέλεσε επί σειρά ετών σύμβουλος ασφαλείας στο Βρετανικό Κοινοβούλιο και Διευθυντής Ασφαλείας των World Music Awards.


Η εταιρεία, υποστηρίζεται από ένα αξιόπιστο και άρτια εκπαιδευμένο επίλεκτο δίκτυο συνεργατών, που προέρχεται αποκλειστικά από τα σώματα ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου. 
Όλοι οι συνοδοί ασφαλείας που ανήκουν στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι κάτοχοι της υποχρεωτικής (σύμφωνα με την βρετανική νομοθεσία) άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Close Protection Officer. Επιπλέον πληρούν τις προυποθέσεις του Βρετανικού Ινστιτούτου των Προδιαγραφών (BSI – British Standards Institution). 


Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της Spartan Elite Security Ltd, κ. Paul Gordon (αριστερά), προερχόμενος από τον Βρετανικό Στρατό, εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας. Στη φωτογραφία, μαζί με τον ιδιοκτήτη κ. Σωτηρόπουλο, κατά την διάρκεια γαμήλιας τελετής στον πολυτελή χώρο δεξιώσεων ‘’The Hive London’’.   

 
Η εταιρεία έχει την δυνατότητα να καλύπτει απαιτητικές επιχειρησιακές εντολές υψηλού προφίλ, για τις οποίες χρειάζονται μέχρι και 30 συνοδοί ασφαλείας. 


Τηρώντας το προτόκολλο ασφαλείας κατά την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας στo Bermingham, 18 Οκτωβρίου 2020.

Αποκλειστικός  στόχος της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσίων της και η άριστη εξυπηρέτηση των εκάστοτε αναγκών των πελατών της και επομένως η  ευελιξία στη δράση ανάλογα με την περίσταση και η ικανοποίηση ακόμα και των  υψηλότερων απαιτήσεων με αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, εχεμύθεια και χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Κατά την διάρκεια επιχειρησιακής εντολής ασφάλειας φοιτητή, μέλους Βασιλικής Οικογένειας από ΗΑΕ στο Κολλέγιο David Game στο City του Λονδίνου.

Τα είδη των υπηρεσιών της Spartan Elite Security Ltd προσαρμόζονται στις επιμέρους ανάγκες των επίσημων προσώπων και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

 Σύσταση Συνοδευτικής Ομάδας Ασφαλείας

Συνοδεία ασφαλείας σε φοιτητές που ακολουθούν σπουδές σε Πανεπιστήμια ή άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα εντός και εκτός Λονδίνου

Συνοδεία ασφαλείας παιδιού/ανηλίκου

Φύλαξη οικίας, διαμερίσματος ή χώρου σε ξενοδοχείο, όπου καταλύει ο επίσημος ή μέλη της οικογένειάς του ή συνεργάτες του.

Υπηρεσίες ασφαλείας για εκδηλώσεις

Φύλαξη Θαλαμηγών

• Φύλαξη Ιερών Ναών και κοινοτικών κέντρων 

• Παρακολούθηση 

Φύλαξη οικίας γνωστής επιχειρήματικής οικογένειας στο Walsall, Βόρεια του Bermingham.


Για τις μετακινήσεις με οχήματα, είμαστε σε αποκλειστική συνεργασία με την κορυφαία στο είδος της εταιρεία Limo Executives London. Οι συνεργάτες μας εδρεύουν στο Λονδίνο και δραστηριοποιούνται στην μεταφορά VIP business πελατών. Χρησιμοποιούν ευρεία γκάμα εξειδικευμένων οχημάτων που οδηγούν έμπειροι και εχέμυθοι οδηγοί.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  https://spartanelitesecurity.co.uk/