Οι βίλλες της εταιρείαςSuite Home, θυγατρική του St.GeorgeLycabettus και Paradise Andros Lifestyle Hotels υποδέχονται από τον Μάρτιο 2024 τους επισκέπτες, προσφέροντας υπέροχη θέα, εκπληκτικό περιβάλλον, υψηλής αισθητικής διακόσμηση και όλες τις ανέσεις!


 

Οι τέσσερις βίλλες βρίσκονται στην Χώρα της Άνδρου, μπροστά από το ιστορικό ξενοδοχείο Paradise,  με θέα στη θάλασσα  αλλά και τα κατάφυτα χωριά της Άνδρου με ιδιωτικές πισίνες στον άνετο εξωτερικό τους χώρο.
Το νησιώτικο, minimal και understated luxury design είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό της ‘Ανδρου.
Έτσι υπάρχουν τέσσερις θεματικές βίλλεs: Villa Palaiopoli, VillaNiborio, Villa Livadi, Villa Votsalo.


Με Ανδριώτικες θεματικές ενότητες όπως ο αρχαιολογικός χώρος της Παλαιόπολης με φωτογραφίες και αγγεία που μας ταξιδεύουν πίσω στην ιστορία , το Νημποριό -το παραδοσιακό λιμανάκι της Ανδρου– με το φάρο τουρλίτη αλλά και συλλογή από βιβλία και αντικείμενα των Ανδριωτών Ανδρέα Εμπειρίκο και Καραγάτση.


Την υπογραφή του Design φέρνει η  in-house αρχιτεκτονική ομάδα της Suite Home με επικεφαλή τη Μαρία Παπατριανταφύλλου με έμφαση στο σύγχρονο collectible design που  συνδυάζει την έμφαση στο σύγχονο design με χρηστικά αντικείμενα και έπιπλα τέχνης με τις παραδόσεις της Άνδρου.


Από τις βίλλες δε θα μπορούσε να  λείπει η smart τεχνολογία με smartlock κλειδαριές, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με ηλεκτρικές συσκευές Smeg και Nespresso, λειτουργικά εργονομικά γραφεία και γρήγορο internet σε συνέχεια της τάσης work from home.

Στους επισκέπτες θα προσφέρονται υψηλού επίπεδου υπηρεσίες hospitality και concierge, οργανωμένες βιωματικές δραστηριότητες από την www.exploreandros.gr όπως εκδρομές πεζοπορίας στα βραβευμένα μονοπάτια ‘Andros routes’, γαστρονομικά δρώμενα με έμφαση στην τοπική κουζίνα και πολλά άλλα.

Η 24ωρη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση κάθε προσδοκίας των επισκεπτών της Άνδρου που αφορά την ιστορία, την κουλτούρα και τις ομορφιές του νησιού είναι υψηλή προτεραιότητα .

Το ταξίδι στην Άνδρο πλέον γίνεται  εμπειρία ζωής για τους επισκέπτες μας με αξέχαστες στιγμές .


Η εταιρεία Suite Home’ δραστηριοποιείται στα serviced apartmentsαπό το 2008 και διαθέτει lifestyle διαμερίσματα με παροχή υπηρεσιών στη Μύκονο, την Άνδρο, το Παρίσι και το St. Moritz και με μελλοντικά σχέδια για την Αθηναϊκή Ριβιέρα.