Μετά την πολύμηνη καραντίνα, η Γενική Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού κυρία Μέρω Κεσεσίογλου,γνωστή ως η γυναίκα που εγκατέστησε την ελληνική σημαία σε 12 χώρες της Αφρικής, καθώς και για τις συνεχείς φιλανθρωπικές δράσεις της στη Γαλλία και στο Βιετνάμ, βρήκε τον τρόπο να μας κάνει να επιστρέψουμε δριμύτερες και να εκτονώσουμε όλη τη συσσωρευμένη θετική μας ενέργεια σε διπλό καλό σκοπό!

Χάρης Χατζής, Λέμυ Κοντονή, Μέρω Κεσεσίογλου

Η σπουδαία σοπράνο Έλενα Κελεσίδου

Το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού και η δραστήρια Γενική Πρόξενος διοργάνωσε πρόσφατα μια υπέροχη φιλανθρωπική καλοκαιρινή επίδειξη μόδας στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος με τις φανταστικές γνώριμες δημιουργίες του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια από την νέα του ανοιξιάτικη συλλογή!

Η δρ.Οδύσσεια Κωνσταντούρα της της ODC mediaclinic, η Βούλα Σαραντάρη και η Σόφη Χαιδεμένου

Ο Περικλής Κονδυλάτος και η σπουδαία σοπράνο Έλενα Κελεσίδου

Η διοργάνωση της βραδιάς έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού τα έσοδά της, θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο «Ελλάς» που έχει ιδρύσει η κυρία Κεσεσίογλου στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου φιλοξενούνται παιδιά – φορείς του ιού AIDS , καθώς και στο εξαιρετικό έργο του Πατέρα Αντώνιου στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Η Άννα Μπέλια και η δρ.Οδύσσεια Κωνσταντούρα της ODC mediaclinic

Στέλλα Βαρβέρη, Παρή Κόλλια, Αλέκα Σαμίου, Ρένα Γιαννακάκη

Έλενα Κουλαουζίδου, Δήμητρα Ναλμπάντη, Λιάνα Σκουρλή, Ξενοφών Λαμπράκης

Τα κοσμήματα που φιλοτέχνησαν την επίδειξη ήταν δημιουργίες του Περικλή Κονδυλάτου. Την μουσική της βραδιάς επιμελήθηκε η παγκοσμίου φήμης σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, με live πιάνο και τραγούδι.

Χάρης Χατζής, Τάτη Μπόκοτση, Άννα Μπέλια, Έλενα Κελεσίδου

Άννα Μπέλια, Μαριγώ Λαιμού, Περικλής Κονδυλάτος

Ναταλία Ιορδάνου Φουρλή

Οι καλεσμένοι έφτασαν τα 200 άτομα, η επίδειξη στην οποία έλαβαν μέρος 15 μοντέλα, ήταν υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια, διοργάνωση και δημόσιες σχέσεις του πρακτορείου Manousaki Models, ενώ Art Director ήταν η Ραμόνα Βλαντή. Το μακιγιάζ των μοντέλων, επιμελήθηκε η Γιούλη Μπεβεράτου και το hair styling τα κομμωτήρια Ηair Way.

Η Άννα Μπέλια, η δρ.Οδύσσεια Κωνσταντούρα της ODC média clinic και η Βούλα Σαραντάρή

Ο δρ. Νεκτάριος Ντουντουλάκης, η Τάτη Μπόκοτση, η Άννα Μπέλια ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δημόπουλος και η Κωνσταντίνα Τσιχριτζή

Λέμυ Κοντονή, Αναστασία Τίτσα Παπά

Παρή Κόλλια, Τάτη Μπόκοτση

Άννα Μπέλια, Μαριάνθη Καφετζή

Μέρω Κεσεσίογλου, Σοφία Αρσενικού


Φανη Χαραλαμπιδου, Μερω Κεσεσιογλου, Ελένη Χαραλαμπιδου


Περικλής Κονδυλάτος, Μαρία Μανουσάκη, Ραμόνα Βλαντή

 

Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, οι καλεσμένοι απόλαυσαν πάντα κάτω από πρωτόκολλα υγιεινής μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, όπου θα ειπχαν όλοι την ευκαιρία να ξαναβρεθούν μετά από πολύ καιρό, ενισχύοντας ταυτόχρονα αυτό το διπλό σκοπό!

Πηγή: studio panoulis