Ούτε τη μέρα των γενεθλίων του δεν μπόρεσε ν αποφύγει τις χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής ο «μάγος» της πλαστικής χειρουργικής  και επίτιμος πρόξενος της Βραζιλίας δρ.Ιωάννης Λύρας.

Αυτή τη φορά όμως, ο  καταξιωμένος γιατρός που έχει εκπαιδευτεί δίπλα στο γνωστό βραζιλιάνο καθηγητή Ivo Pitanguy και έχει ειδικευτεί στην πλαστική χειρουργική του προσώπου και του σώματος, όχι μόνο δεν απέφυγε τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά τις απόλαυσε κι όλας, καθώς η «ασθενής», ο ίδιος ο γιατρός και η προετοιμασία για το  χειρουργείο πλαστικής στήθους της «ασθενούς», δεν ήταν  παρά μια αναπαράσταση, τόσο λαχταριστή και γλυκειά που ήταν για…φάγωμα! Και πώς να μην είναι για φάγωμα, όταν η απεικόνιση έγινε από ζαχαρόπαστα πάνω στην τούρτα-έκπληξη, η οποία  έγραφε «dr.Lyras» «happy birthday big boss»!

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός δρ. Γιάννης Λύρας με την όμορφη σύζυγό του Παναγιώτα Δρασιούδη που του ετοίμασε την έκπληξη για τα γενέθλια του

Την ιδέα την είχε η αγαπημένη του σύζυγος, η νεαρή νομικός Παναγιώτα Δρασιούδη, που ετοιμάζεται να ξεκινήσει φέτος την άσκησή της ως δικηγόρος και την πραγματοποίησε την ημέρα των γενεθλίων του γιατρού, λίγες μέρες πριν πάρει το πτυχίο της στα ναυτιλιακά από το american college of Greece!

Η έκπληξη έγινε παρουσία 2 φίλων του κορυφαίου γιατρού, της συζύγου του και της μονάκριβης κόρης τους Λευκοθέας, η οποία βαπτίστηκε φέτος το καλοκαίρι στις Σπέτσες στο εμβληματικό «Ποσειδώνιο», με την παρουσία λίγων και εκλεκτών καλεσμένων και με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, με μια βάπτιση«πριγκιπική», όπως άλλωστε θα ταίριαζε σε μια μικρή «Πριγκίπισσα»!

Φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζεύγους από την βάπτιση της κόρης τους Λευκοθέας,που έγινε φέτος το καλοκαίρι, τον καλόγουστο στολισμό και το φίνο art de la table

 

Ο δρ. Ιωάννης Λύρας συγκινημένος έσβησε τα κεράκια, που ήταν τα μόνα που μαρτυρούσαν την ηλικία του, μια  που η εμφάνιση, η ζωντάνια και η ενέργεια του κορυφαίου γιατρού, αποδεικνύουν ότι έχει βρει το ελιξήριο της νιότης όχι μόνο για χιλιάδες γυναίκες, αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό!

Το ίδιο συγκινημένη όσο και χαρούμενη ευχήθηκε στο Γιάννη Λύρα η 26χρονη σύζυγος του, η οποία είναι από τις λίγες γυναίκες που δεν χρειάζονται το νυστέρι του, μια που σφύζει από νιάτα και φυσική ομορφιά(εξωτερική και εσωτερική!)

Το sissysworld εύχεται στον γνωστό πλαστικό χειρουργό ευζωία και μακροζωία, ώστε με τα μαγικά του χέρια να μοιράζει χαμόγελα, νιότη και φρεσκάδα για πολλά ακόμα χρόνια σε πολλές γυναίκες, αλλά και σε άντρες!